Türk Telekom Akademi

Türk Telekom Akademi, Türk Telekom Grubu çalışanlarını bugün ve geleceğe hazırlayacak kişisel, mesleki ve teknik alanda gelişimlerini destekleyen kurumsal bir akademidir.
Türk Telekom Grubu olarak çalışanımıza yatırım en önemli stratejik odak alanlarımız arasında yer alıyor. Bu çerçevede Türk Telekom Akademi eğitim ve gelişim alanında da öncü yaklaşımımızı temsil ediyor. Teknoloji için insan, insan için gelişim felsefesiyle Türk Telekom’u geleceğe hazırlayacak, müşterilerilerimizin hayatına değer yaratacak çözümler için gelişim desteği sağlıyor. 



Geçmişimizden aldığımız güçle bizi geleceğe taşıyacak yetkinlik gelişimini sağlayan Akademi ile kurum stratejilerimizin yön verdiği gelişim ihtiyaçlarımızı tüm insan kaynakları süreçlerimizle entegre bir yapıda karşılıyoruz. Bu çerçevede teknolojideki gücümüzle alternatif eğitim ve gelişim kaynaklarını etkin şekilde kullanıyoruz. 

175 yıllık bir tarihten ve modern iletişim teknolojisinin tüm kaynaklarında, müşteri odağından aldığı güçle, kendisine inanan herkese güç katıyor. Kendini, kariyerini ve işini geliştirmek, iletişim dünyasının geleceğinde yer almak isteyen tüm çalışanlarına, ihtiyaç duydukları her konuda gelişim sağlıyor. Türk Telekom Akademi yurt içi ve yurt dışı üniversiteler, iş okulları, iletişim ve gelişim profesyoneller ile işbirlikleri en önemlisi iç eğitmenlerinin desteğiyle eşsiz bir eğitim deneyim sunuyor. 

Türk Telekom Akademi okulları; pazarlamadan finansa, satıştan insan kaynaklarına, teknolojiden müşteri hizmetlerine ve Liderler Okulu gibi seçkin programlara kadar tüm çalışanlarının gelişim ihtiyaçlarına cevap veriyor, kurum stratejilerine katkı sağlıyor. 

Geleceğin iletişim teknolojisine imza atmaya hazırlanan Türk Telekom, burada, geleceğin iletişim profesyonellerini yetiştirmeye devam ediyor. 

Türk Telekom Akademi. 
 Teknoloji için insan, insan için gelişim.


Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: